Otel beton fasonat

Avantajele acestui material îl constituie tehnologia simplă de fabricaţie, datorită eliminării armăturii din oţel-beton,obţinându-se o omogenitate a betonului ce îl recomandă la cofraje de căptuşire sau a cofrajelor alunecătoare. Aceasta conduce la micşorarea timpului de execuţie, prin eliminarea timpului necesar realizării armăturii de oţel).

Fibrele de oţel îmbunătăţesc proprietăţile betonului simplu. Oportunitatea utilizării armării cu fibre de oţel apare în situaţia folosirii unui procent mic de armare, sau în cazul armării constructive a betonului armat obişnuit.
În prezent domeniul de utilizare a betonului armat cu fibre de oţel au o arie extinsă, din care menţionam: conducte din beton, ziduri de sprijin, elemente subţiri de faţadă, trepte prefabricate, piste pentru aeroporturi, fundaţii de maşini-unelte, cofraje pierdute, lucrări de consolidare la tuneluri cu beton torcretat, etc.

Primul pas catre realizarea oricarei constructii industriale sau civile porneste de la stabilirea exacta a materialelelor si elementelor care vor completa constructia. Otelul beton este unul dintre materialele care se incorporeaza si, cu toate ca este un element invizibil nu se pot ignora avantajele pe care le prezinta.

Acest otel beton fasonat se prezinta sub forma de colaci avand diametrele cuprinse intre 6 -12 mm dar si sub forma de bare ce au un diametru cuprins intre 10 - 26 mm.

Avantajele oferite de acest otel beton fasonat

Vizitati-ne cu planul dumneavoastra de armare si de restul ne ocupam noi. Dintre avantajele care se remarca apeland la aceasta solutie de fasonare a otelului beton prin intermediul firmei noastre, amintim costurile reduse de productie, reducerea pierderilor in totalitate. Astfel veti cumpara elemente pentru constructii pe care le folositi doar pentr ce aveti nevoie. De asemenea, avantajul prelucrarii acestui otel beton fasonat cu ajutorul echipamentelor specifice este mult mai avantajoasa, asa cum a reiesit si din aceste cateva avantaje pe care vi le-am enumerat. In plus, nu vor mai rezulta rebuturi imposibil de utilizat sau investitii suplimentare in materiale.

In conformitate cu certificatele date de producator cu privire la calitatea acestui otel beton fasonat va puteti asigura ca primiti numai elemente atent selectionate la cele mai inalte standarde.

Prelucrarea manuala versus cea automata prin exemple reale

De exemplu pentru realizarea unei constructii rezidentiale compuse din parter si etaj, avand o suprafata de 100 m2, necesarul de otel beton fasonat pentru consolidarea structurii acesteia este de 3000 kg. Prelucrarea acestei cantitati necesita 4 persoane si necesita 3 zile de lucru continuu. In urma acestei prelucrari manuale rezulta 10% pierderi acest procent fiind echivalentul a 300 kg otel beton fasonat.

Prin prelucrarea automata cu ajutorul echipamentelor ce utilizeaza tehnologie de ultima generatie, va putem oferi otel beton fasonat realizat dupa cerintele pe care le prezinta extrasul de armatura si restul documentatiei ce constituie planul de ridicare al constructiei dupa datele stabilite anterior.

Prin intermediul nostru si al echipamentelor de fasonare pe care le detinem, prelucrarea cantitatii necesare de otel beton fasonat se poate finaliza chiar si intr-o singura zi, acesta depinzand de cantitatea solicitata de catre fiecare client. Rebuturile se vor reduce la zero astfel ca nu vor mai rezulta pierderi considerabile.

Daca doriti sa folositi produsul pentru constructii nu trebuie sa va straduiti cu fasonarea manuala. Trebuie numai sa ne transmiteti extrasul de armatura si materiale din planul de constructii iar in functie de datele pe care le regasim acolo taiem si fasonam piesele necesare.

Presto Construct furnizorul calitatii si solutiilor optime special concepute pentru dumnevoastra

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu va putem oferi toate aceste beneficii mentionate in aceste cateva randuri astfel incat sa va optimizati munca pe santier si sa ii absolviti pe muncitorii dumneavoastra de munca in plus.

Acest material exceptional pentru consolidarea constructiilor nu numai ca ofera avantaje precum cresterea rezistentei, oferirea longevitatii structurii dar ofera si stabilitate in cazul producerii seismelor si este totodata un material ecologic care se poate reutiliza dupa demolarea unei constructii prin procedee specifice.

Va asteptam solicitarile cu interes iar daca aveti nevoie de informatii suplimentare specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai optime solutii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.