Materiale de constructii

Transport in Bucuresti si Ilfov

Adeziv AFI Adeplast gresie/faianta interior 25kg

Adeziv AFI Adeplast gresie/faianta interior 25kg

Pretul este per sac
 
Contactati-ne pentru pret
4395
in stoc
 

Descriere

Efect:

-aderenţă foarte bună

-lucrabilitate uşoară

-rezistentă ridicată

Date tehnice:

-compoziţie: ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătăţire a aderenţei, plastificatori necesar de apă: 0.24 – 0.26 litri / kg (6.0 – 6.5 litri / sac) -timp deschis: minim 20 minute (timp în care pasta îşi păstrează proprietăţile adezive)

-alunecare: maxim 0.5 mm

Domenii de utilizare: Pentru lucrări de faianţare şi placări de gresie din interior, în medii uscate, fără umiditate şi căldură excesive, pe suport rugos si stabil (tencuială cu ciment şi var, BCA, beton , sape pe baza de ciment,etc). NU SE APLICA DECIT PE SUPORTURI MINERALE. NU SE APLICA PE SUPORTURI DE LEMN, PLASTIC, METAL,GIPSCARTON ETC.

Consum specific: 3 - 4 kg/m² în funcţie de calitatea suprafeţei suport.

Ambalare: În saci de 25 kg

Suprafata suport: Suprafaţa suport trebuie să fie întărită, curată, uscată fără fisuri sau crăpături, aderentă şi compactă, lipsită de grăsimi, pulberi, rezidiuri sfărămicioase, săruri. Mortarul vechi cu umflături şi scorojiri se îndepărtează. Suprafaţa suport se va tencui cu mortar obişnuit pe bază de ciment şi var, sau cu mortare din familia ADEPLAST®. Pentru suprafetele de tipul sapelor cu denivelari, se vor corecta denivelarile prin aplicarea unei sape de egalizare. Peretii din BCA vor fi tencuiti in prealabil cu mortar pe baza de ciment-var (ADEPLAST MTI 25 pentru interior), dupa completa intarire a mortarului (7 zile/centimetru grosime strat) putindu-se aplica adezivul.