Materiale de constructii

Transport in Bucuresti si Ilfov

Glet Ceresit CT 126 20kg

Glet Ceresit CT 126 20kg

Pretul este per sac
 
39.70 lei
2995
in stoc
 

Descriere

Utilizare:Gletul pentru interior pe baza de ipsos aditivat se recomanda pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor in strat de 2-10 mm, precum si la lipirea placilor de rigips.

Descriere: Este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Se preteaza de asemenea, la lipirea placilor de rigips. Finisarea se realizeaza cu fierul de glet sau prin slefuirea cu smirghel, rezultatul este un finisaj alb mat de foarte buna calitate. Gletul este distribuit in saci de 5kg si 20 kg.

Carcateristici:

-permite realizarea de straturi de pana la 10 mm

-rezistenta mare, in timp scurt

-grad mare de aderenta

-finisaj alb mat, de foarte buna calitate

-rezistenta la fisurare in strat gros

Domenii de utilizare:

-Gletul Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete. -CT126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat.

-Suprafata gletuita cu CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

-CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase

-Acest glet poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.