Filtre

Transport in Bucuresti si Ilfov

Fier Beton Fasonat

Armaturile din fier beton fasonat sunt bare din OB37 obtinute prin laminare la cald si sunt utilizate pe scara larga in domeniul constructiilor. Cu toate ca betonul este  un material rezistent la compresie prezinta totusi o slaba rezistenta la intindere sau tractiune drept pentru care este necesar sa se armeze cu aceste bare din fier beton fasonat pentru a compensa aceste diferente de rezistenta ale unei placi de beton.

Pentru noi calitatea proiectului dumneavoastra conteaza, tocmai de aceea venim in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cu cele mai performante utilaje si echipamente de prelucrare a fierului beton asigurand astfel o calitate a produselor ce satisfac standardele industriei.

Procesul de fasonare

Procesul de fasonare al otelului beton incepe intr-o fabrica specializata, si, asa cum este si in cazul otelului beton, despre care am mentionat in articolul precedent, prelucrarea se bazeaza pe furnizarea corecta a detaliilor cuprinse in extrasul de armatura ce face parte din proiectul de constructii.

Plasarea acestor aramturi din fier beton fasonat in structura constructiei este foarte importanta pentru performanta ulterioara a cladirii. Armaturile trebuie montate exact ca in planul proiectat, in care este indicata cantitatea exacta de elemente din fier beton fasonat necesare, lungimea si pozitia acestora precum si tipurile de asamblare necesare.

Unele parti din aceste bare de fier beton fasonat vor necesita o sectionare ulterioara, pe santier la locul de montaj in cazul in care acestea sunt prea lungi ca urmare a unei schimbari de ultima clipa a unor elemente din proiect sau ca urmare a unor erori sesizate.

Date generaliste privind sectionarea elementelor din fier beton fasonat

Sectionarea acestor elemente pentru constructii nu se realizeaza chiar atat de usor. In primul rand este necesar ca solicitantul comenzii sa furnizeze cele mai importante date cum ar fi cantitatea, dimensiunile cerute de proiect si multe altele.

La ora actuala pe piata exista numerosi furnizori de astfel de elemente dar nu peste tot puteti gasi aceleasi conditii ca la firma noastra. In momentul in care realizati o comanda, profesionistii nostri se vor asigura ca ne-ati comunicat toate detaliile necesare pentru ca sa puteti receptiona comanda in cele mai bune conditii.

Montajul armaturilor din fier beton fasonat se face urmand cateva reguli simple. Pe baza proiectului de constructii se stabilesc cele mai importante elemente care influenteaza cele mai importante caracteristici pe care le prezinta produsul finit.

Presto Construct furnizorul dumneavoastra de materiale de inalta calitate

Avand o experienta indelungata in acest domeniu al fasonarii otelului beton, va putem pune la dispozitie aceasta solutie pentru optimizarea lucrului pe santier.

Ca element pentru constructii acest fier beton fasonat este foarte versatil avand un domeniu larg de utilizare si se preteaza pentru consolidarea oricaror tipuri de structuri ce au in componenta lor betonul. Acest element din urma, betonul, nu are capacitatea de a face fata de unul singur la solicitari precum tensionarea iar incorporarea elementelor din fier beton fasonat contribuie intr-o masura destul de mare la consolidarea structurilor.

  -produsele pe care le gasiti la noi  : otel beton OB37 la colac cu diametru de 6-10 mm, PC 52 bara cu diametru cuprins intre 10 – 32 mm dar si sub forma de colac. Consultati catalogul nostru online pentru a afla mai multe informatii despre fiecare in parte.

La comanda va putem realiza si dimensiuni atipice. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati iar consultantii nostri vor raspunde cu promtitudine la solicitari si va vor oferi solutii personalizate in functie de extrasele de armatura furnizate.

Presto Construct iti ofera produse din categoria fier beton fasonat. Preturi pentru otel beton ob37, otel beton pc52 de la 3.39 lei/kg.